Posts

My Biznes

Image
Pergi kelas ari ni dapat hadiah. Alhamduliilah. Terima kasih pada mentor yana bagi hadiah ni.  Tak sangka bulan lepas sale yana capai 1000bv. 
Bukan senang nak dapat hadiah ni. Mahal pulak tu. TAPI tak mustahil kita boleh dapat. Janji kita ikut jalan yang mentor bagi comfirm dapat. Yang penting kena ada sifat SABAR.
Mentor bagi ilmu free tau. Tu la yang paling berharga. Thank you very much CDM Salleha Roslan.








Kami penerima hadiah dari CDM Salleha Roslan capai 1000bv dalam masa sebulan. Alhamdulillah.
Uollss yang mana ingin tahu tentang bisnes yana ni jangan malu-malu direct je wassap yana 0133066945. Jangan takut yana akan bantu and guide uolss. Buat sampai jadi. Mentor sentiasa ada bersama kita. Buang jauh-jauh perasaan takut. Kita akan lagi takut kalau kita tak mula dari sekarang.

Xoxo Yana 0133066945


Free Group Coaching Part 2

Image
Muka happy kami lepas selesai sedut ilmu FREE dari mentor. Kelas santai-santai siap  boleh bawa anak lagi tau.  Terima kasih banyak-banyak CDM Salleha Roslan






Muka kene jawab soalan. Maklum la dah lama tak jawab exam. huuhu.. jangan risau sebenarnya jawapan ada pada diri kita. lahir dari hati kita sendiri.

Free Group Coching

Image
Hai selamat petang uollss...  waktu-waktu macam ni mesti ramai yang menguap kan.. mata tu kuyu je.. yana saje nak share gambar group coaching hari tu.. ni sebahagian usahawan-usahawan yang hadir nak dapat kan ilmu.. brape kena bayar??? 


Eh eh eh tak kena la.. FREE COACHING ok... siap ajar satu persatu sampai kita paham.. So kita jangan takut untuk mula.. Semua dah disediakan.. tinggal kita nak mulakan je.. Ala dulu pun yana takut juga nak mula.. tapi dah diajar dah dapat pun hasil nya.. buang je la perasaan takut tu jauh-jauh... tak ade nak dirisaukan... rilek je... 
Banyak sebab yana suka projek ni.. meh yana senaraikan tau..
 Free Coaching offline / online
 Free trip melancong
 Ade mentor yang sentiasa guide kita
 Dapat carfun
 Setiap kenaikan pangkat kita akan diraikan 

oleh syarikat

 Modal serendah RM 50 je
 Dapat 2 income 




( dapat untung runcit dan bonus)







Tips Mudah Dari Pengguna Tegar Corset Viral

Image
Tips Mudah Dari Pengguna Tegar Corset Viral.
==========================================
Memang MUDAH sangat jaga badan ni. 
Dengan syarat, Premium Beautiful melekap selalu kat badan. Nama pun baju dalam kan. Ada ke kat Malaysia ni yang keluar rumah tak pakai baju dalam? 
- Puan Salleha, Ibu Anak 3
==========================================
Pesanan Penaja, dah ada Premium Beautiful jangan simpan dalam lemari. Kalau gitu, takde lah dapat lah bergaya dengan baju lama yang masih lawa-lawa di simpan rapi dalam tu. Sayang kan. Kata nak jimat. Pakai lah awak baju dalam tu. Kay?



Piyem Yana 0133066945
Saya akan bantu anda.. jangan malu dan segan ok.

Rahsia Mudah Kurus Walau Anak Dah Lima

Image
TIPS MAINTAIN SHAPE BADAN  SELEPAS BERSALIN

Assalamualaikum wbt... hye semua. Semenjak Miss Lien habis bersalin ni, Miss Lien suka sangat g jalan-jalan cari makan. Payahnya nak control. Hehee. Sambil tu suka seshopping, tak pon bercuti  makan angin ✈
Tak kira mana Miss Lien pergi, mesti ada yang tegur. Tegur sebab terkejut "ooo dah ada anak ke... Bersusun pulak tu. Ingat sorang dua je." 
Diorang mesti tanya, macam mana badan boleh kurus dan shape canteks je??? #PelikKatanya

Kawan sekerja Miss Lien pun selalu tanya soalan yang sama.

Jadi disebabkan ramai bebeno yang request, maka dengan segan siu nya Miss Lien share kan la dengan uol, macam mana cara Miss Lien jaga badan. 

So kita share ye 
Let's check this out yeah :
➤ keep breastfeed your baby ( bagi yang menyusu bayi la )
➤ make sure badan dlm keadaan yang suam-suam panas. means jangan terdedah pada suhu yang terlalu sejuk. Nak mudah cerita, telan aje jamu paling viral abad ini iaitu Herba diraja, MAHARANI. Kompem sihat dan k…

Testimoni Abang Sado Dengan Premium Beautiful

Image
Pengantin bersanding bagaikan anak raja,
Bersanding pula bersama yang tercinta,  Premium Beautiful Corset bukan untuk wanita sahaja,  Abang Sado dan lelaki macho pun boleh jua.. 
Ada pula yang tanye kenapa lelaki pun pakai PB.. 
Untuk merawat masalah kesihatan & kempiskn perut yea.. 
Tp, hanya waist nipper saja taw, bkn 1 set tau 


Abam-Abam Sado kat luar tu jangan malu atau segan nak tanya yana tentang PB ni tau, jangan risau kami ade PB Maskulin (Lelaki).
Piyem je Yana 0133066945
Saya akan bantu anda.

Testimoni Empat Kali Bersalin Pinggang Bagai Kerengga

Image
Hai semua.
Hari ni Yana nak share cite mother of four ni. Ce tengok pinggang die ya allah jeles Yana tengok tauuuu. Kerengga sangat kan? Nak tau rahsia ape? 
Of course laaa #PB insant shape tau. Pakai je terus dah dapat pinggang kerengga  tak susah pun. Tak perlu diet ketat, tak perlu exercise teruk.
Perempuan mane yang tak nak cantik kan kan kan
Korang nak tak body kerengga macam ni? Meh sini Yana Bagi Free Fitting.
Piyem Yana tau.
Salam Body Kerengga



Ni yana belanja gambar yana dengan kak asha tau adoi meleleh ayaq liuq hihihi.



#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert