Posts

My Customer

Image
My Lovely Customer

Assalammualaikum.... hai semuaaaa.... meh yana saje nak introduce customer yana yang sporting.. bukan semua customer nak ambik gambar bila yana cod produk... segelintir je.. tapi bila dipujuk akhirnya berjaya juga ajak selfi masa cod... alhamdulillah... ye la kita pun tak boleh nak paksa orang kan.. tak semua orang suka bergambar... tapi alhamdulillah yana selalu dapat customer yang sporting.. 
haaaaa ni la diantaranya wajah-wajah customer yana.... ihihih..  Terima Kasih Support dan berurusan dengan yana... yana harap semua berpuas hati dengan servis yana...













Terima Kasih Semua





Xoxo Yana 0133066945 Premium Beautiful Expert Putrajaya









My Office Mate & My Job

Image
Haa.... ni la group team office yana... UKK TEAM..... ni masa jamuan hari raya hari tu... Actually yana dah 7 tahun kerja kat jabatan ni... Happening team kami... dalam gambar ni ada yang tak ada.... kerja luar.. Alhamdulillah kami dapat boss yang sporting... ( Tak boleh bgtau banyak-banyak boss yana selalu stalker blog ni.... hiihihhihihi) Sepanjang dah 7 tahun yana kerja dekat sini.. dah banyak kali tukar bos... semua ok-ok je.... office mate pun ok... kira team work kami best la... semua kerja kami sattle kan sama-sama... 






















haaaa gambar yang ni apa yang digaduhkan tu pun tau laa... makan pun nak gaduh... kihkihkihkih









UNIT KESEJAHTERAAN KOMUNITI



Xoxo Yana 0133066945 Premium Beautiful Expert Putrajaya

PB Expert Sg. Merab

Image
PB Expert On Duty.... 

Bismillah.. Alhamdulillah hari ni Allah permudahkan urusan yana.. pagi ke stokis punch stok PB untuk client Yana bersama Mentor CDM K.sal.. Tq K.sal bantu Yana tadi...
Actually client Yana ni strengger dari b log... Petang tadi yana ke rumah dan fitting client yana ni.. namanya Kak Ani.. Kak Ani ni Seorang Guru dan Ibu Anak Enam.. Sebelum ni Kak Ani dah ade 1 Set PB dan katanya nak tambah set.. terus nak 2 Set Elegence and Daftar AHli.. katanya nak Jimat dan Cadang nak beli untuk anaknya pula... Welcome Kak Ani dalam Keluarga Besar TLC...
Bset sangat pakai PB ni katanya.. Badan automatik jadi Tegap dan sedap.. Ada Shaping dan terus Hilang Perut Buncit.. Maklumlah dan 6 kali tempuh waktu Bersalin kan... Memamng Happy la part perut tu... 
Seronok sangat berniaga PB ni... kita dapat bantu orang lain untuk manfaat dan kesihatan orang lain... Yelah PB ni di designkan untuk 70% Kesiahatan dan 30% Kecantikan dan sesuai sangat untuk semua peringkat umur....
Yang Mane nak FREE…

Celgynic Gold

Image
Celgynic Gold




Product for the week: Celgynic. Celgynic merupakan nutrien yang dihasilkan berasaskan sains perubatan zaman moden demi memenuhi keperluan nutrisi badan manusia. Ia adalah makanan kesihatan ideal yang menggabungkan penggunaan ramuan nutrisi semulajadi yang tanpa sebarang bahan tambahan iaitu kuning telur dan pelbagai herba yang bernilai, pemprosesan menerusi teknologi tinggi, dan penambahan dengan pelbagai jenis nutrien. Antaranya kaya dengan kuning telur, asid lemak, pelbagai jenis bahan mineral seperti zink, kalsium, fosforus dan 7 elemen lain yang diperlukan serta bahan aktif. Ramuan Celgynic berkesan untuk mencantikkan wajah, anti penuaan dan meningkatkan metabolisme badan.
Apakah itu lesitin yang terkandung dalam Celgynic? Nutrien lesitin yang terkandung dalam Celgynic adalah diekstrak daripada kuning telur. Ia merupakan unsur penting dalam pembentukan membran sel badan manusia. Ia dapat memperbaiki, memperbaharui dan menstruktur semula membran sel terutamanya sel-sel ot…

Bio Ever Nano Plus

Image
Bio Ever Nano Plus





HOT!!!! Jadi fenomena pulak sekarang ni orang tercari-cari krim tegangkan satu badan dengan magic cream ni...
saje je di hide kan cream apa kah itu. ada yang panggil magic cream,  cream dagu runcing, cream kurus lengan,  krim kempis perut,  krim kurus peha, krim pejal payudara, dan krim perapat dan krim abang gagah..huhuu yang ni scary...sebab krim ni memang dirumus khas 100% selamat untuk sesiapa yang ada masalah batin tak kira la nada lelaki mahupun wanita.
Paling femes skarang ni bile orang dok sebut-sebut ni adalah SUSUK MODEN di mana bila cream ni tembus je dalam kulit kita, in shaa Allah serta merta bahagian yang di susuk moden kan ni menjadi tegang dan kelihatan lebih awet muda.
So uol yang ada masalah jeragat, kulit banyak garisan halus, perut menggelebeh, dada kendur, lengan besar, peha berlaga, boleh lah cepat-cepat try masik cream ni untuk buatkan uol sendiri tak percaya bila muka n badan uol mula berubah dari yang sebelum nye..
Paling mengejutkan, bila dalam masa tak…

Cara Ukur PB

Image
Cara Ukur PB

Premium Beautiful bukan untuk dipakai ketat, sendat dan senak. tapi perlu dipakai selesa dan mudah kan pergerakan kita seharian.
Untuk dapatkan Set Premium beautiful yang sesuai dengan tubuh badan seseorang, ukuran badan diperlukan bagi menentukan saiz yang sesuai untuk anda.
Ada empat bahagian yang perlu diukur dalam centimeter ( CM ). Sila rujuk gambar dibawah.


In shaa allah yana sedia membantu anda semua... boleh je contact yana.. tak kisah lokasi anda dekat mana yana akan kesana.. just set appointment je...
kalau nak free fitting premium beautiful dan free consultation boleh hubungi:
Yana 0133066945
FB: Liyana Anuar IG: liyana_anuar1986

Koleksi Testimoni By Yana

Image
Testimoni BB Plus Cologen




It's me... dulu dan kini... dulu rase mcm selekeh nyeeee.... muka kusam x berseri langsung... korang tgk la sendiri perubahan pada muka yana... berbeza kn... 😍 dari bulan 1 yana cuba minum BB Plus Cologen.. 1 kotak tu ade 20 paket.. minum setiap malam sebelum tidur.. rase die sedap macam rasa anggur.. sampai sekarang yana amalkan minum BB Plus Cologen ni.. Selain untuk mencantikkan kulit, elok juga yang ada sakit lutut.. sendi.. BB Plus ni dari ikan salmon dan buah-buahan.. kita sedia maklum ikan salmon ni memang agak mahal sikit kan.. tapi korang kene tau biasa nya kalau sesuatu barang tu mahal mesti elok kan...  ni rupe BB Plus Cplogen yang yana amalkan setiap malam.. Yang mana nak kulit cantik dan sihat boleh la amalkan minum BB Plus Cologen ni...




Testimoni Premium Beautiful Corset


Korang  yana ade cite nk bgtau ni.. malu cmpur segan plk nk bgtau.. tp yana bgtau je la ekhh hihihi 

Memang kembang bermangkuk2 bila ada kawan yana tegur dah nampak kurus sikit…