Posts

PB Expert On Job

Image
PB EXPERT ON JOB I'M YOUR PB EXPERT



Assalammualaikum Selamat petang
Pb expert nk g fitting client kat sg merab... Semoga allah permudahankan segala urusan yana ari ni....





Uollss.. sape yg nak free fitting, nak tgk Set PB, nak sentuh PB, nk rase ssendiri betapa bestnya kain PB ni, boleh contact yana tau.. yana akan ke tmpt uolss, kita set appoinment ye.. jgn risau FREE je consultation and fitting..Takde paksaan pun nak beli terus.

Lg 1 nk bagitau sape yang beli secara TUNAI SET PREMIUM BEAUTIFUL berpeluang tau dapat  FREE GIFT secara PERCUMA... jangan lepaskan peluang ni ye... rugi sangattt tak grab...












Xoxo 
Yana 0133066945


PB Expert Putrajaya

Image
Lagi dan lagi permintaan PB... haaiihhhh laku keras PB nihhh.... 
alhamdulillah....

Ade yg nk pkai PB? Blh wassap Yana 0133066945

FREE FITTING
Jom kita set appoitment kita fitting terusss....




Assalammualaikum.. Semalam lepas balik kerja yana pergi fitting kawan yana ni. Dah ade sorang anak. Siang yana as goverment staff malam pulak as PB Expert. Penat memang penat tapi yana enjoy buat bisnes part time dengan shom ni.

Actually kawan yana lawa tau. Tinggi macam model. Serius yana tak tipu. Tapiii die nak sarung sebab perut die. Biase la bila kita dah bersalin ni kan tang perut tu yang selalu masalah kan. Baju banyak dah tak muat katanya.

So die decide nak pakai PB. Dah sarung PB semalam terus kata sedap selesa. And again PB CASH BUYER. Alhamdulillah. Die berpuas hati dengan servis yana. Double happiness.

Yang mana nak try sarung PB boleh terus wassap Yana 0133066945. I'm your PB Expert.😍😍😍😍

www.noorliyanaanuar.blogspot.com








I'M YOUR PB EXPERT


Xoxo Yana 0133066945



PB Expert Sg Merab & Sepang

Image
Rezeki di hujung minggu..... haaaaa kn dh ckp pb ni bkn utk perempuan je... lelaki punn boleh pakai....
Tak percaya lagi.... hihihi


Bismillah... alhamdulillah allah tak akan hampa kan hamba nya yang lemah... petang diduga kesedihan.... malam pula diberi kegembiraan dengan pb cash buyer....

Dugaan agak berat allah berikan pada yana ari ni... tapi yana kuat kan semangat.... alhamdulillah...

Ingat tak pagi tadi ade abam whatsapp yana tnya pasal corset untuk lelaki kan... petang tadi yana g fitting abam tu... abam ni stranger dari blog yana... mula mula dia decide nak bayar ansuran... tapi dah fitting pb die rasa selesa bila pkai terus decide nk bayar CASH terus... nak pkai untuk bersukan dan untuk travel jauh katanya.... jadi tak sakit belakang bila drive jauh jauh... ya la tulang kita kene jaga jugak nak guna lama kan...

Alhamdulillah allah permudahkan segala urusan yana ari ni... diberi kesedihan disebalik nya ada kegembiraan... tq pada my lovely mentor yang sama sama ada ngn yana...

Sedih s…

My Customer

Image
My Lovely Customer

Assalammualaikum.... hai semuaaaa.... meh yana saje nak introduce customer yana yang sporting.. bukan semua customer nak ambik gambar bila yana cod produk... segelintir je.. tapi bila dipujuk akhirnya berjaya juga ajak selfi masa cod... alhamdulillah... ye la kita pun tak boleh nak paksa orang kan.. tak semua orang suka bergambar... tapi alhamdulillah yana selalu dapat customer yang sporting.. 
haaaaa ni la diantaranya wajah-wajah customer yana.... ihihih..  Terima Kasih Support dan berurusan dengan yana... yana harap semua berpuas hati dengan servis yana...


























My Office Mate & My Job

Image
Haa.... ni la group team office yana... UKK TEAM..... ni masa jamuan hari raya hari tu... Actually yana dah 7 tahun kerja kat jabatan ni... Happening team kami... dalam gambar ni ada yang tak ada.... kerja luar.. Alhamdulillah kami dapat boss yang sporting... ( Tak boleh bgtau banyak-banyak boss yana selalu stalker blog ni.... hiihihhihihi) Sepanjang dah 7 tahun yana kerja dekat sini.. dah banyak kali tukar bos... semua ok-ok je.... office mate pun ok... kira team work kami best la... semua kerja kami sattle kan sama-sama... 






















haaaa gambar yang ni apa yang digaduhkan tu pun tau laa... makan pun nak gaduh... kihkihkihkih









UNIT KESEJAHTERAAN KOMUNITI



Xoxo Yana 0133066945 Premium Beautiful Expert Putrajaya

PB Expert Sg. Merab

Image
PB Expert On Duty.... 

Bismillah.. Alhamdulillah hari ni Allah permudahkan urusan yana.. pagi ke stokis punch stok PB untuk client Yana bersama Mentor CDM K.sal.. Tq K.sal bantu Yana tadi...
Actually client Yana ni strengger dari b log... Petang tadi yana ke rumah dan fitting client yana ni.. namanya Kak Ani.. Kak Ani ni Seorang Guru dan Ibu Anak Enam.. Sebelum ni Kak Ani dah ade 1 Set PB dan katanya nak tambah set.. terus nak 2 Set Elegence and Daftar AHli.. katanya nak Jimat dan Cadang nak beli untuk anaknya pula... Welcome Kak Ani dalam Keluarga Besar TLC...
Bset sangat pakai PB ni katanya.. Badan automatik jadi Tegap dan sedap.. Ada Shaping dan terus Hilang Perut Buncit.. Maklumlah dan 6 kali tempuh waktu Bersalin kan... Memamng Happy la part perut tu... 
Seronok sangat berniaga PB ni... kita dapat bantu orang lain untuk manfaat dan kesihatan orang lain... Yelah PB ni di designkan untuk 70% Kesiahatan dan 30% Kecantikan dan sesuai sangat untuk semua peringkat umur....
Yang Mane nak FREE…

Celgynic Gold

Image
Celgynic Gold




Product for the week: Celgynic. Celgynic merupakan nutrien yang dihasilkan berasaskan sains perubatan zaman moden demi memenuhi keperluan nutrisi badan manusia. Ia adalah makanan kesihatan ideal yang menggabungkan penggunaan ramuan nutrisi semulajadi yang tanpa sebarang bahan tambahan iaitu kuning telur dan pelbagai herba yang bernilai, pemprosesan menerusi teknologi tinggi, dan penambahan dengan pelbagai jenis nutrien. Antaranya kaya dengan kuning telur, asid lemak, pelbagai jenis bahan mineral seperti zink, kalsium, fosforus dan 7 elemen lain yang diperlukan serta bahan aktif. Ramuan Celgynic berkesan untuk mencantikkan wajah, anti penuaan dan meningkatkan metabolisme badan.
Apakah itu lesitin yang terkandung dalam Celgynic? Nutrien lesitin yang terkandung dalam Celgynic adalah diekstrak daripada kuning telur. Ia merupakan unsur penting dalam pembentukan membran sel badan manusia. Ia dapat memperbaiki, memperbaharui dan menstruktur semula membran sel terutamanya sel-sel ot…